Ειδοποιήσεις και Καμπάνιες Ενημέρωσης

Το Autodialer μπορεί να χρησιμοποιηθεί με εντυπωσιακά αποτελέσματα για την αποστολή alerts και την ενημέρωση μεγάλου αριθμού παραληπτών.

Το σύστημα θα καλεί κάθε παραλήπτη της λίστας των επαφών σας και θα μεταδίδει το ηχογραφημένο μήνυμα σας. Μόλις ολοκληρωθεί η μετάδοση του μηνύματος, οι παραλήπτες θα μπορούν να ακούσουν ξανά το μήνυμα πατώντας το 1. Αν οι παραλήπτες δεν απαντήσουν στην κλήση σας, αλλά σας καλέσουν οι ίδιοι αργότερα, θα ακούσουν το ηχογραφημένο σας μήνυμα.

Είναι ο πιο εύκολος, γρήγορος, αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος να ενημερώσετε μεγάλο αριθμό παραληπτών σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι καμπάνιες ενημέρωσης μέσω Autodialer είναι ιδανικές για:

  • Σχολεία και Εκπαιδευτικούς οργανισμούς - Τα σχολεία χρησιμοποιούν την υπηρεσία μας για να προστατεύσουν τους μαθητές και να ειδοποιήσουν τους γονείς. Έκτακτη διακοπή μαθημάτων, καθυστερήσεις, αλλαγές ωρών: ενημερώστε τους όλους άμεσα!
  • Εκκλησίες και θρησκευτικούς οργανισμούς - Στείλτε υπενθυμίσεις για λειτουργίες ή για τις εκδηλώσεις της κοινότητας.
  • Υπενθύμιση Εκδηλώσεων - Ειδοποιείστε και υπενθυμίστε στους καλεσμένους σας τις εκδηλώσεις σας.
  • Πολιτικές καμπάνιες - Ελάτε σε επαφή με τους ψηφοφόρους σας και ενημερώστε τους για τις προσεχείς πολιτικές σας εκδηλώσεις.
  • Ανακοινώσεις από Καταστήματα - Ενημερώστε τους πελάτες που βρίσκονται στην περιοχή σας για εκπτώσεις και προσφορές στο κατάστημα σας.
  • Είσπραξη απαιτήσεων - Ενημερώστε και ειδοποιείστε μεγάλο αριθμό παραληπτών για ληξιπρόθεσμες οφειλές.
  • Υπηρεσία Ενημέρωσης Προσωπικού - Ενημερώστε το προσωπικό σας για αλλαγές βαρδιών, δελτία καιρού ή εκδηλώσεις που αφορούν την επιχείρηση σας.

Αλλες διαθέσιμες καμπάνιες φωνητικών μηνυμάτων

Telemarketing και Δημιουργία Leads

Ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος να δημιουργήσετε ευκαιρίες πωλήσεις ή να πουλήσετε το προϊόν ή την υπηρεσίας σας.

Περισσοτερα

Τηλεφωνικές έρευνες και δημοσκοπήσεις

Διενεργείστε τηλεφωνικές έρευνες και δημοσκοπήσεις σε όλο τον κόσμο και δείτε τα αποτελέσματα σε ελάχιστες ώρες!

Περισσοτερα