Τηλεφωνικές Έρευνες και Δημοσκοπήσεις μέσω αυτοματοποιημένων κλήσεων

Το Autodialer σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε αυτοματοποιημένες τηλεφωνικές έρευνες και δημοσκοπήσεις, εύκολα και σε ελάχιστο χρόνο. Είναι το μόνο εργαλείο διεξαγωγής ερευνών που εμφανίζει τα αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Προετοιμάστε το ερωτηματολόγιο και ηχογραφήστε ή ανεβάστε τις ερωτήσεις, εισάγετε τις επαφές και ξεκινήστε την καμπάνια. Το σύστημα θα αρχίσει να καλεί όλες τις επαφές σας, να μεταδίδει τις ερωτήσεις και να καταγράφει τις απαντήσεις. Οι παραλήπτες μπορούν αν θέλουν να ξανακούσουν την ερώτηση. Αν κάποιες επαφές δεν απαντήσουν στην πρώτη κλήση, το σύστημα θα τις καλέσει ξανά. Εάν κάποιος δει την κλήση σας στις αναπάντητες κλήσεις και σας καλέσει, θα μπορεί να συμμετάσχει στην έρευνα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Στο τέλος θα έχετε πρόσβαση σε μια αναλυτική αναφορά, σχετικά με τις κλήσεις που επιχειρήθηκαν, τις ερωτήσεις που απαντήθηκαν από κάθε παραλήπτη και συγκεντρωτικά στατιστικά στοιχεία για κάθε ερώτηση.

Οι τηλεφωνικές έρευνες μέσω αυτοματοποιημένων κλήσεων είναι ιδανικές για:

  • Εταιρίες Ερευνών Αγοράς - Μάθετε τι πιστεύουν οι καταναλωτές για προϊόντα και υπηρεσίες
  • Πολιτικά κόμματα - Τα πολιτικά κόμματα συχνά χρειάζεται να μάθουν τη γνώμη των μελών τους για συγκεκριμένα ζητήματα
  • Εμπορικές επιχειρήσεις - Πραγματοποιήστε έρευνες ικανοποίησης πελατών

Αλλες διαθέσιμες καμπάνιες φωνητικών μηνυμάτων

Ειδοποιήσεις και Καμπάνιες Ενημέρωσης

Ενημερώστε μεγάλο αριθμό παραληπτών αποτελεσματικά, σε ελάχιστο χρόνο και με χαμηλό κόστος. Απογειώστε την καταναλωτική πίστη και τις πωλήσεις!

Περισσοτερα

Telemarketing και Δημιουργία Leads

Ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος να δημιουργήσετε ευκαιρίες πωλήσεις ή να πουλήσετε το προϊόν ή την υπηρεσίας σας.

Περισσοτερα

Το Autodialer είναι ένα μοναδικό εργαλείο για να επικοινωνείτε με υπάρχοντες πελάτες και να προσελκύετε νέους χρησιμοποιώντας αυτοματοποιημένα φωνητικά μηνύματα.